Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Li Yaoxi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Cell, 2018 Feb 01. 30(2), 466-480.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90019732
Autor:
Ju, Qian1 (AUTHOR), Li, Yaoxi1 (AUTHOR), Sun, Huaxing1 (AUTHOR), Chen, Jincheng1 (AUTHOR), Yuan, Yanqiu1 (AUTHOR), Hu, Yayun1 (AUTHOR), Fujita, Kaori2 (AUTHOR) fujitak@affrc.go.jp, Luan, Guangzhong1 (AUTHOR) fujitak@affrc.go.jp
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2020, Vol. 8 Issue 10, p5474-5482. 9p.
Publikováno v:
In Journal of Membrane Science 1 October 2012 415-416:161-167
Autor:
Guangzhong Luan, Yayun Hu, Kaori Fujita, Huaxing Sun, Li Yaoxi, Jincheng Chen, Yanqiu Yuan, Jie Ma, Qian Ju
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 7, Iss 9, Pp 2977-2985 (2019)
Food Science & Nutrition, 7(9):2977-2985
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, 7(9):2977-2985
Food Science & Nutrition
The effects of extruded corn flour (ECF) on the rheological properties of the wheat‐based composite dough and quality of the bread were investigated. The RVA results of the composite flour with ECF showed weak thermal viscosity and resistance to st
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Translational Research in Anatomy June 2020 19
Publikováno v:
Plant Cell; Feb2018, Vol. 30 Issue 2, p466-480, 15p