Zobrazeno 1 - 10
of 262
pro vyhledávání: '"Li Xiongwei"'
Publikováno v:
Gong-kuang zidonghua, Vol 49, Iss 8, Pp 114-120 (2023)
The spontaneous combustion of coal seams leads to the formation of magnetic minerals in the overlying strata, exhibiting high magnetic anomaly features, providing a physical prerequisite for the magnetic method to detect the burning area. The aeromag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93842a9f110941cab788f1463c59c373
Publikováno v:
Zhongliu Fangzhi Yanjiu, Vol 48, Iss 1, Pp 19-23 (2021)
Objective To investigate the anti-tumor activity and mechanism of lapatinib, paclitaxel and their combination on esophageal cancer cells EC109. Methods MTT assay was used to detect the effects of lapatinib (1, 2, 4, 8 μmol/L), paclitaxel (5, 10, 20,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0a480a985884a36b07d88e83fa1696d
Autor:
Zhou, Huijuan, Wang, Lufan, Su, Mingshen, Zhang, Xianan, Du, Jihong, Li, Xiongwei, Zhang, Minghao, Hu, Yang, Zheng, Xiaolin, Ye, Zhengwen, Huan, Chen
Publikováno v:
In Plant Physiology and Biochemistry November 2024 216
Autor:
Zhang, Xianan, Su, Mingshen, Long, Zhimin, Du, Jihong, Zhou, Huijuan, Li, Xiongwei, Zhang, Minghao, Hu, Yang, Ye, Zhengwen
Publikováno v:
In LWT 1 June 2024 201
Autor:
Zhou, Huijuan, Su, Mingshen, Du, Jihong, Zhang, Xianan, Li, Xiongwei, Zhang, Minghao, Hu, Yang, Huan, Chen, Ye, Zhengwen
Publikováno v:
In Plant Physiology and Biochemistry November 2023 204
Autor:
Zhang, Xianan, Su, Mingshen, Du, Jihong, Zhou, Huijuan, Li, Xiongwei, Zhang, Minghao, Hu, Yang, Ye, Zhengwen
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2023 403
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Xianan, Su, Mingshen, Du, Jihong, Zhou, Huijuan, Li, Xiongwei, Zhang, Minghao, Hu, Yang, Ye, Zhengwen
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2022 114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.