Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Li Sishen"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Mingxia, Jiang, Peng, Wu, Qun, Han, Xu, Man, Junxia, Sun, Junsheng, Liang, Jinlong, Chen, Jingchuan, Zhao, Qi, Guo, Ying, An, Yanrong, Jia, Haiyan, Li, Sishen, Xu, Yongyu
Publikováno v:
Plant Molecular Biology; Jun2024, Vol. 114 Issue 3, p1-11, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sun, Zhengjuan, Zhang, Mingxia, An, Yanrong, Han, Xu, Guo, Baojin, Lv, Guangde, Zhao, Yan, Guo, Ying, Li, Sishen
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science. 13
The wheat dough quality is of great significance for the end-use of flour. Some genes have been cloned for controlling the protein fractions, grain protein content, starch synthase, grain hardness, etc. Using a unigene map of the recombinant inbred l
Autor:
Li, Linzhi, Wang, Junjun, Guo, Ying, Jiang, Fangshan, Xu, Yunfeng, Wang, Yingying, Pan, Haitao, Han, Guanzhu, Li, Ruijun, Li, Sishen
Publikováno v:
In Progress in Natural Science 2008 18(12):1485-1490
Autor:
Sun, Haiyan, Lü, Jianhua, Fan, Yuding, Zhao, Yan, Kong, Fanmei, Li, Rijun, Wang, Honggang, Li, Sishen
Publikováno v:
In Progress in Natural Science 2008 18(7):825-831