Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Li Exian"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhong Qiaofang, Yu Tengqiong, Zhang Dunyu, Chen Ling, Wang Lingxian, Huang Xingqi, Ke Xue, Yin Fuyou, Cheng Zaiquan, Yun Zhang, Jiang Chunmiao, Li Exian, Fu Jian, Wang Bo, Li Dingqin, Chen Yue, Xiao Suqin
Publikováno v:
Plant Molecular Biology Reporter. 37:436-449
BackgroundBacterial blight (BB) caused byXanthomonas oryzaePv.oryzae(Xoo) is one of the most serious diseases of rice worldwide.Oryza officinalisWall ex Watt, harboring abundant genetic diversity and disease resistance features, are important resourc
Autor:
Yunhua Qin, Li Exian, Li Chao, Cui Zhuwen, Liu Wei, Junheng You, Zhihua Liu, Yiqin Wu, Lijun Li
Publikováno v:
Analytical Methods. 10:4793-4800
To determine nicotine, nornicotine, myosmine, anatabine, anabasine and nicotyrine in mainstream cigarette smoke simultaneously, a novel method based on Direct Analysis in Real Time (DART) Ionization technique combined with mass spectrometry was estab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li Exian, Junheng You, Yiqin Wu, Ming Ma, Li Chao, Zhihua Liu, Qin Yunhua, Wei Jiang, Liu Xiuming
Publikováno v:
Journal of separation scienceREFERENCES. 43(8)
In order to determine six alkaloids (mass fraction) of nicotine, nornicotine, myosmine, anatabine, anabasine, and nicotyrine in tobacco and tobacco products quickly, accurately, and simultaneously, a novel method based on direct analysis of real-time
Publikováno v:
Royal Society Open Science
Royal Society Open Science, Vol 5, Iss 6 (2018)
Royal Society Open Science, Vol 5, Iss 6 (2018)
To study puff-by-puff release characteristics of crotonaldehyde in mainstream cigarette smoke under diverse intensive smoking regimens, we designed an RM20H smoking machine with a puff-by-puff smoke collection unit to automatically trap crotonaldehyd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 7 (2016)
Szechuan peppers, famous for their unique sensation and flavor, are widely used as a food additive and traditional herbal medicine. Zanthoxylum bungeanum and Z. armatum are both commonly recognized as Szechuan peppers, but they have different tastes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b501dee48134445d821263e24c9ec639