Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Li, Xiangluan"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 22, Pp 26-33 (2024)
Tilapia fillets rinsed in ozone water were made into surimi, and the effects of ozone water concentration and rinsing time on the quality and in vitro digestive properties of surimi were investigated. Furthermore, the mechanism by which ozone water r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88487638aa014257a98a9645f37fcd71
Autor:
Bai, Weidong, Zhang, Lin, Lin, Xiaohui, Zhao, Wenhong, Liu, Gongliang, Qian, Min, Li, Xiangluan, Wang, Hong
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules November 2024 281 Part 3
Autor:
Zhao, Wenhong, Ruan, Fengxi, Qian, Min, Huang, Xiaoyuan, Li, Xiangluan, Li, Yanxin, Bai, Weidong, Dong, Hao
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2023 20
Publikováno v:
In Food Research International December 2023 174 Part 2
Autor:
Zhao, Wenhong, Liang, Zhen, Qian, Min, Li, Xiangluan, Dong, Hao, Bai, Weidong, Wei, Yunlu, He, Songgui
Publikováno v:
In LWT 1 December 2022 170
Publikováno v:
In LWT 1 December 2022 170
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Chinese Institute of Food Science & Technology / Zhongguo Shipin Xuebao; Feb2024, Vol. 24 Issue 2, p479-488, 10p
Publikováno v:
In Food Research International March 2024 179