Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Li, Wanzheng"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ge, Ting, Weiwei, Zhang, Ge, Fei, Zhu, Longbao, Song, Ping, Li, Wanzheng, Gui, Lin, Dong, Wan, Tao, Yugui, Yang, Kai
Publikováno v:
Biomaterials Science (2047-4830); 4/7/2022, Vol. 10 Issue 7, p1831-1843, 13p
Autor:
Yalan Wu, Qiuyu Zhang, Lidong Tian, Junwei Gu, Hua Qiu, Li Wanzheng, Zhaoyuan Lv, Yongqiang Guo
Publikováno v:
Composites Part A: Applied Science and Manufacturing. 94:209-216
Micrometer boron nitride/polyamide acid ( m BN/PAA) compound was firstly fabricated via in -situ polymerization, performed to obtain the m BN/PAA electrospun fibers by electrospinning technology, finally to fabricate the dielectric thermally conducti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tai J; School of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, China., Qiao D; School of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, China., Huang X; School of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, China., Hu H; School of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, China., Li W; School of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, China., Liang X; School of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, China., Zhang F; Department of Chemical and Biological Engineering, Center for Biotechnology and Interdisciplinary Studies, Rensselaer Polytechnic Institute, Troy, NY 12180, USA., Lu Y; School of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, China.; Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Key Laboratory of Aquatic Products Processing of Zhejiang Province, Institute of Seafood, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310012, China., Zhang H; School of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, China.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Dec 22; Vol. 12 (1). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 22.