Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Li, N.G."'
Autor:
Li, N.G.
Publikováno v:
In Cryobiology October 2016 73(2):221-225
The article discusses aspects that affect the stability and bioavailability of feed vitamin A, as well as the importance of using antioxidants to protect feed vitamin A during storage. The aim of the study was to study the effect of antioxidants from
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::629ad1d864e87db1d09ff1996655a37f
Autor:
Li, N.G., Senotrusova, T.A., Son, O.M., Melishkevich, Yu.I., Adamu, U.M., Podvolotskaya, A.B.
Bioavailability is one of the most important indicators in assessing the absorption of vitamins by a living organism. Bioavailability is the assessment of the amount of nutrients absorbed from food/feed products through the gastrointestinal tract of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e00b923e209e716aae47641cf81ac7b4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Cryobiology December 2009 59(3):406-406
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.