Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Li, Huipin"'
Autor:
Li, Huiping
Networked control systems (NCSs) present many advantages such as easy installation and maintenance, flexible layouts and structures of components, and efficient allocation and distribution of resources. Consequently, they find potential applications
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1828/4566
Autor:
Li, Huiping
The literature on atomization of melts has been reviewed. Models have been developed and applied to analyze the phenomena associated with centrifugal atomization of melts using rotating disk method. Some suggestions and guidelines for the development
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.326475
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2025 464 Part 3
Publikováno v:
In Food Research International April 2024 182
Autor:
Tang, Ning, Xing, Xiaolong, Suo, Biao, Li, Huipin, Gou, Qinghuan, Xu, Tingtao, Ai, Zhilu, Yang, Yong
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2024 57
Autor:
Ji, Shengxin, Li, Zhen, Tang, Ning, Li, Huipin, Suo, Biao, Fan, Huiping, Zhang, Mengjie, Yang, Yong, Ai, Zhilu
Publikováno v:
In LWT 1 January 2024 191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Huipin, Lin, Lianzhu, Feng, Yunzi, Zhao, Mouming, Li, Xiuting, Zhu, Qiyuan, Xiao, Zuobing
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2018 240:885-892
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.