Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Li, Erhu"'
Publikováno v:
In Chemical Engineering Science 5 February 2025 302 Part A
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2024 58
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 13, Pp 183-192 (2023)
Acetic acid is the major volatile acid in fruit wine and an excessive content of acetic acid will seriously affect the sensory quality of fruit wine. During alcoholic fermentation, acetic acid is mainly formed by the metabolism of Saccharomyces cerev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c34b40457d647c38d38c037afa99abd
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 November 2023 427
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2023 144
Autor:
Zhang, Nawei, Gao, Yu, Fan, Gang, Zhong, Wu, Chen, Xuanxuan, Guo, Xiao, Hansen, Jeanett, Jørgensen, Bodil, Li, Erhu
Publikováno v:
In Food Research International December 2022 162 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Hazardous Materials 15 March 2021 406
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods November 2020 74
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.