Zobrazeno 1 - 10
of 1 253
pro vyhledávání: '"Li, Dan Dan"'
Autor:
Fang, Kai, Kou, Yong-Ping, Tang, Na, Liu, Jia, Zhang, Xiao-Ying, He, He-Liang, Xia, Rui-Xue, Zhao, Wen-Qiang, Li, Dan-Dan, Liu, Qing
Publikováno v:
In Microbiological Research September 2024 286
Autor:
Song, Lin, Zhao, Ta, Luo, Chun-Li, Li, Jin-Ling, Chen, Song-Shu, Li, Dan-Dan, Liang, Jin, Liu, Hong-Chang, Luo, Fu-Lai, Huang, Ming-Jin, Wang, Hua-Lei
Publikováno v:
In South African Journal of Botany August 2024 171:447-453
Autor:
Yu, Jie-Hai *, Xiao, Bin-Yi *, Li, Dan-Dan *, Jiang, Wu *, Ding, Ya, Wu, Xiao-Jun, Zhang, Rong-Xin, Lin, Jun-Zhong, Wang, Wei, Han, Kai, Kong, Ling-Heng, Zhang, Xin-Ke, Chen, Bi-Yun, Mei, Wei-Jian, Pan, Zhi-Zhong †, Tang, Jing-Hua †, Zhang, Xiao-Shi †, Ding, Pei-Rong †, *
Publikováno v:
In The Lancet Oncology July 2024 25(7):843-852
Autor:
Xiang-Zhang, Zhang, Xi-Chuan, Shi, Hong-Ling, Zhang, Hui-Min, Zhang, Jian-Hui, Kan, Yun-Chao, Li, Dan-Dan, Yao, Lun-Guang, Tang, Cun-Duo
Publikováno v:
In Molecular Catalysis 15 April 2024 559
Autor:
Zhu, Kai-Qi, Ding, Quan, Zhang, Ben-Xi, Xu, Jiang-Hai, Li, Dan-Dan, Yang, Yan-Ru, Lee, Duu-Jong, Wan, Zhong-Min, Wang, Xiao-Dong
Publikováno v:
In Applied Energy 15 March 2024 358
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 3, Pp 24-32 (2023)
Aiming at the disadvantages of thick seed coat and difficult cooking of red beans, a red bean product that can be co-cooked with white rice was developed through the pre-cooking technology of "microwave pretreatment-soaking-steaming". Based on the op
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2e0bfd4ec7144ba977af481fbbbd117