Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Leyva, J. M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ayala‐Zavala, Jesus Fernando, Silva‐Espinoza, B. A., Cruz‐Valenzuela, M. R., Leyva, J. M., Ortega‐Ramírez, L. A., Carrazco‐Lugo, D. K., Pérez‐Carlón, J. J., Melgarejo‐Flores, B. G., González‐Aguilar, G. A., Miranda, M. R. A.
Publikováno v:
Flavour & Fragrance Journal; Jan2013, Vol. 28 Issue 1, p39-45, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Criado Luque, J.M., González-Vila, Francisco Javier, Martín Martínez, Francisco, Munuera, Guillermo, Trillo de Leyva, J. M.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
instname
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
12 páginas, 4 figuras, 1 tabla.
In a previous work a relationship was found between the amount of OH groups at the surface of TiO2 and Cr203 catalysts, and their activity in fortnic acid dehydration. In this paper the effect of the treatment wi
In a previous work a relationship was found between the amount of OH groups at the surface of TiO2 and Cr203 catalysts, and their activity in fortnic acid dehydration. In this paper the effect of the treatment wi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::45b66ce224f2acf8e762b670e1291836
http://hdl.handle.net/10261/54776
http://hdl.handle.net/10261/54776