Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Levy, Flávia M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amadeu De Oliveira, Flávia, MacVinish, Lesley J, Amin, Simran, Herath, Duleni, Jeggle, Pia, Mela, Ioanna, Pieri, Maria, Sharma, Chetanya, Jarvis, Gavin E, Levy, Flávia M, Santesso, Mariana R, Khan, Zohaib N, Leite, Aline L, Oliveira, Rodrigo C, Buzalaf, Marília AR, Edwardson, J Michael
Fluoride exposure is widespread, with drinking water commonly containing natural and artificially added sources of the ion. Ingested fluoride undergoes absorption across the gastric and intestinal epithelia. Previous studies have reported adverse gas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5daac215d453458fe46922ada7ce02a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Levy, Flávia Mauad
O objetivo do presente estudo foi verificar se a unha pode ser usada como biomarcador de ingestão crônica de flúor (F) a partir da dieta, em crianças residentes em comunidades com água fluoretada ou não, bem como estimar a ingestão de F a part
Autor:
Levy, Flávia Mauad
Este estudo comparou a ingestão de flúor (F) de crianças de 2 a 6 anos residentes em área fluoretada (Bauru-SP, 0,6-0,8 ppm F) e não fluoretada (Pirajuí-SP), avaliada através do método da dieta duplicada associado à escovação simulada e do
Autor:
Amadeu de Oliveira F; Department of Pharmacology, University of Cambridge, Cambridge, United Kingdom.; Department of Biological Sciences, Bauru School of Dentistry, University of São Paulo, Bauru, São Paulo, Brazil., MacVinish LJ; Department of Pharmacology, University of Cambridge, Cambridge, United Kingdom., Amin S; Department of Pharmacology, University of Cambridge, Cambridge, United Kingdom., Herath D; Department of Pharmacology, University of Cambridge, Cambridge, United Kingdom., Jeggle P; Department of Pharmacology, University of Cambridge, Cambridge, United Kingdom., Mela I; Department of Pharmacology, University of Cambridge, Cambridge, United Kingdom., Pieri M; Department of Pharmacology, University of Cambridge, Cambridge, United Kingdom., Sharma C; Department of Pharmacology, University of Cambridge, Cambridge, United Kingdom., Jarvis GE; Department of Physiology, Development and Neuroscience, University of Cambridge, Cambridge, United Kingdom., Levy FM; Department of Biological Sciences, Bauru School of Dentistry, University of São Paulo, Bauru, São Paulo, Brazil., Santesso MR; Department of Biological Sciences, Bauru School of Dentistry, University of São Paulo, Bauru, São Paulo, Brazil., Khan ZN; Department of Biological Sciences, Bauru School of Dentistry, University of São Paulo, Bauru, São Paulo, Brazil., Leite AL; Department of Biological Sciences, Bauru School of Dentistry, University of São Paulo, Bauru, São Paulo, Brazil., Oliveira RC; Department of Biological Sciences, Bauru School of Dentistry, University of São Paulo, Bauru, São Paulo, Brazil., Buzalaf MAR; Department of Biological Sciences, Bauru School of Dentistry, University of São Paulo, Bauru, São Paulo, Brazil., Edwardson JM; Department of Pharmacology, University of Cambridge, Cambridge, United Kingdom.
Publikováno v:
Environmental toxicology [Environ Toxicol] 2018 Jan; Vol. 33 (1), pp. 63-71. Date of Electronic Publication: 2017 Oct 25.