Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Levochkina N.A."'
Autor:
Stambekova A.K., Elemesova A.A., Bayakhan A.A., Alimardanova M. K., Petchenko V. I., Levochkina N.A.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 43, p 03043 (2022)
The article considers the chemical composition and properties of vegetable fillers – dill and jusay, for the development of the formulation and technology of a new type of fermented milk product. Experimental data on the composition and luminescent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ac5720bbfa441aab6479027cd03a268
Publikováno v:
SHS Web of Conferences, Vol 94, p 01025 (2021)
Agricultural industry is the biggest intersectoral complex. The first priority of any country is to secure supply of abundant and safe food for the population. In 2017, Russian minister of agriculture A.N. Tkachev noted that Russia is able to feed it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0bdd26233564b768f09600f587841f0
Publikováno v:
SHS Web of Conferences, Vol 128, p 01004 (2021)
Preserving the health of the population occupies a special place at the legislative level, in the socio-economic strategies for the development of regions and the country as a whole. The preservation of human health depends not only on one’s own de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/056cfa391c034283b453a9fc9bf0eea6
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.