Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Levochkina L.V."'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 47, Iss 4, Pp 92-98 (2017)
The article reveals the influence of protein type polymer (gelatin) on the degree of anthocyanin pigment isolation from honeysuckle and blackcurrant. The authors show that the intensity of pigment extraction depends on the releasing object significan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70ae107a22854fd59e2d0eded21fe783
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 45, Iss 2, Pp 48-54 (2017)
The article considers the possibility of using the extract of Manchurian walnut pericarp as a dye, a preservative, and a source of biologically active substances in the production of marmalade. The content of biologically active substances and antiox
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec2faa6d91cb4ca2b2a5e5bbc7853e0f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.