Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Levis, J. E."'
Publikováno v:
Food Structure
Changes that occurred in the microstructure of low-moisture, part skim Mozzarella made with a mixed starter consisting of Streptococcus salivarius ssp. thermophilus and Lacwbacillus delbrueckii ssp. bulgaricus and coagulated with fermentation -produc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1459::00a6ddb9a1d7a693e0384622d39962db
https://digitalcommons.usu.edu/foodmicrostructure/vol12/iss1/2
https://digitalcommons.usu.edu/foodmicrostructure/vol12/iss1/2
Publikováno v:
Food Structure
The impact of varying the pH of whey at whey drainage (5.9, 6.15 or 6.4) on the development of curd structure during the manufacture of Mozzarella cheese was investigated using scanning electron microscopy. Dramatic changes in curd structure were app
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1459::51411f048c6e30a5c53a47303f00c1e8
https://digitalcommons.usu.edu/foodmicrostructure/vol11/iss3/4
https://digitalcommons.usu.edu/foodmicrostructure/vol11/iss3/4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.