Zobrazeno 1 - 10
of 150
pro vyhledávání: '"Lević, J."'
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 30, Iss 1, Pp 167-173 (2014)
Natural occurrence of Fusarium spp. and concentrations of mycotoxin deoxynivalenol (DON) in the grain of the winter wheat moderately susceptible to Fusarium head blight (FHB) has been studied. Grain samples were collected from wheat crops intended ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca1149e473e045b9bd2708c4309f0bd3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Krnjaja, V.1 vesnakrnjaja.izs@gmail.com, Lević, J.2, Stanković, S.2, Petrović, T.3, Tomić, Z.1, Mandić, V.1, Bijelić, Z.1
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry. 2013, Vol. 29 Issue 3, p527-536. 10p.
Autor:
Krnjaja, V.1, Lević, J.2, Stanković, S.2, Petrović, T.3, Stojanović, Lj.1, Radović, Č.1, Gogić, M.1
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry. 2012, Vol. 28 Issue 4, p845-854. 10p.
Publikováno v:
Phytopathologia Mediterranea, 1994 Apr 01. 33(1), 71-77.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42685921
Publikováno v:
Zeitschrift für Pflanzenkrankheiten und Pflanzenschutz / Journal of Plant Diseases and Protection, 1991 Apr 01. 98(2), 179-184.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43386720
Autor:
Pinotti, L., Caprarulo, V., Ottoboni, M., Giromini, C., Agazzi, A., Rossi, L., Tretola, M., Baldi, A., Savoini, G., Čolović, R., Đuragić, O., Vukmirović, D., Lević, J.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3662::c963ba89a74788cf963f6b70cacc60e7
http://hdl.handle.net/11379/528572
http://hdl.handle.net/11379/528572
Publikováno v:
Food Engineering Series
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10029::b3ff04c5aeeb88a650edc0938e37dd4c
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4214
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4214