Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Levchuk, T.V."'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 45, Iss 2, Pp 48-54 (2017)
The article considers the possibility of using the extract of Manchurian walnut pericarp as a dye, a preservative, and a source of biologically active substances in the production of marmalade. The content of biologically active substances and antiox
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec2faa6d91cb4ca2b2a5e5bbc7853e0f
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 40, Iss 1, Pp 96-102 (2016)
Nowadays the use of plant raw materials of the Far East receives increasing relevance for food purposes. The article presents the research on safety and relative biological value of drinks on the basis of extracts of Manchurian walnut pericarp using
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e64ad303381f41c187f1986b451e463d
The article discusses aspects that affect the stability and bioavailability of feed vitamin A, as well as the importance of using antioxidants to protect feed vitamin A during storage. The aim of the study was to study the effect of antioxidants from
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::629ad1d864e87db1d09ff1996655a37f
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grigor'ev, A. I.1 (AUTHOR) grigorai@mail.ru, Shiryaeva, S. O.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Colloid Journal. Jun2022, Vol. 84 Issue 3, p254-264. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.