Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"Levart, Alenka"'
Autor:
Kodela, Tjaša1 (AUTHOR), Levart, Alenka2 (AUTHOR), Sušnik Bajec, Simona2 (AUTHOR) simona.susnik@bf.uni-lj.si
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science. Dec2023, Vol. 22 Issue 1, p1321-1333. 13p.
Autor:
Berlic, Maja, Jug, Urška, Battelino, Tadej, Levart, Alenka, Dimitrovska, Ivana, Albreht, Alen, Korošec, Mojca
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2023 404 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rakita Slađana M., Čolović Dušica S., Levart Alenka P., Banjac Vojislav V., Čolović Radmilo R., Dragojlović Danka M., Đuragić Olivera M.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 47, Iss 1, Pp 43-53 (2020)
Oxidative changes in fish feed during storage are a major problem in aquaculture nutrition. The current study aims to present fast and simple spectrometric method to measure thiobarbituric acid reactive substances (TBARS) in the commercial rainbow tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08c22e688e084b899a0e2296c2856148
Autor:
KOROŠEC, Tamara1 tamara.korosec@kmetijski-zavod.si, LEVART, Alenka2 alenka.levart@bf.uni-lj.si
Publikováno v:
Hmeljarski Bilten. 2023, Issue 30, p64-74. 11p.
Autor:
Piskernik, Saša1 (AUTHOR) sasa.piskernik@bf.uni-lj.si, Levart, Alenka2 (AUTHOR), Korošec, Mojca1 (AUTHOR), Perme, Kaja1 (AUTHOR), Salobir, Janez2 (AUTHOR), Žontar, Tanja Pajk1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food & Nutrition Research. 2021, Vol. 60 Issue 4, p373-383. 11p. 3 Charts.
Autor:
Kunej, Tanja, Horvat, Simon, Salobir, Janez, Stres, Blaž, Mikec, Špela, Accetto, Tomaž, Avguštin, Gorazd, Bogovič Matijašić, Bojana, Cividini, Angela, Čanžek Majhenič, Andreja, Čepon, Marko, Deutsch, Leon, Djurdjevič, Ida, Erjavec, Emil, Gorjanc, Gregor, Holcman, Antonija, Jordan, Dušanka, Juvančič, Luka, Kavčič, Stane, Kermauner, Ajda, Klopčič, Marija, Kocjančič, Tina, Kovač, Milena, Kuhar, Aleš, Lavrenčič, Andrej, Leskovec, Jakob, Levart, Alenka, Malovrh, Špela, Marinšek-Logar, Romana, Mohar Lorbeg, Petra, Narat, Mojca, Obermajer, Tanja, Paveljšek, Diana, Pirman, Tatjana, Potočnik, Klemen, Rac, Ilona, Rezar, Vida, Rogelj, Irena, Simčič, Mojca, Snoj, Aleš, Sušnik Bajec, Simona, Šumrada, Tanja, Terčič, Dušan, Treven, Primož, Vodovnik, Maša, Zupan Šemrov, Manja, Žgajnar, Jaka, Žgur, Silvester, Dovč, Peter
Publikováno v:
Omics. a ǂjournal of integrative biology, vol. 26, no. 11, 2022.
In this perspective analysis, we strive to answer the following question: how can we advance integrative biology research in the 21st century with lessons from animal science? At the University of Ljubljana, Biotechnical Faculty, Department of Animal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::9768d29a1e359e79789540494860632c
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=143595
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=143595
Autor:
Lavrenčič, Andrej1 (AUTHOR) andrej.lavrencic@bf.uni-lj.si, Levart, Alenka1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Feb2021, Vol. 9 Issue 2, p1034-1039. 6p.
Autor:
Čolović Dušica S., Berenji Janoš J., Levart Alenka R., Salobir Janez K., Lević Jovanka D., Čolović Radmilo R., Popović Sanja J.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 42, Iss 2, Pp 139-145 (2015)
Literature data about nutritional characteristics of linseed cultivars from some specific geographical area or country is scarce. For that very reason, following paper is presenting fatty acid (FA) compositions and antioxidant capacity of lipid-solub
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/619c401d01284d18a1bdf22a634feed4