Zobrazeno 1 - 10
of 228
pro vyhledávání: '"Leszczyńska Teresa"'
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 67, Iss 3, Pp 211-218 (2017)
Brassica vegetables, including cauliflower, are characterized by a high number of valuable metabolites, which act effectively in the cancer chemoprevention, as was already revealed by several studies. This work investigates the effect of the type of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d857d892180546ba85c9a333163e5076
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 67, Iss 3, Pp 219-224 (2017)
The aim of this study was to reduce the level of homocysteine (Hcy) by high-methionine dietary supplementation of folic acid and to evaluate changes in lipid parameters in blood serum of experimental rats.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c2abe11d09b427d9a96fe8505575ec5
Autor:
Kapusta-Duch Joanna, Bieżanowska-Kopeć Renata, Smoleń Sylwester, Pysz Mirosław, Kopeć Aneta, Piątkowska Ewa, Rakoczy Roksana, Koronowicz Aneta, Skoczylas Łukasz, Leszczyńska Teresa
Publikováno v:
Folia Horticulturae, Vol 29, Iss 1, Pp 11-24 (2017)
Carrot is a vegetable that contains many nutrients and has strong antioxidant activity as well as pro-health potential. The level of bioactive compounds is strongly connected with the production chain. The thermal treatment of food products induces s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/451baf7ec1b441e589dfaf2aa483ebf5
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 67, Iss 2, Pp 137-144 (2017)
Brassica vegetables, including white cabbage, both fresh and sour (Brassica oleracea L. var. capitata L.), contain a lot of valuable metabolites which are effective in chemoprevention of cancer as documented by numerous studies. This work investigate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/606566cff8e9400eb3d8d1850b8f2cb2
Autor:
Skoczylas, Joanna a, Piątkowska, Ewa a, Lampová, Barbora b, 1, Doskočil, Ivo b, 2, Šmíd, Petr c, 3, Kouřimská, Lenka b, 4, Smoleń, Sylwester d, 5, Pitala, Joanna d, 6, Leszczyńska, Teresa a, Kopeć, Aneta a, ⁎, 7
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis October 2024 134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koronowicz, Aneta, Krawczyk, Katarzyna, Such, Aleksandra, Piasna-Słupecka, Ewelina, Drozdowska, Mariola, Leszczyńska, Teresa
Publikováno v:
Nutrients; Dec2024, Vol. 16 Issue 24, p4287, 13p