Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Lesur D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fray, M., ELBini-Dhouib, I., Hamzi, I., Doghri, R., Srairi-Abid, N., Lesur, D., Benazza, M., Abidi, R., Barhoumi-Slimi, T.
New α,β-unsaturated-2,5-disubstituted-1,3,4-Oxadiazoles (4a–j) and (10a–d) have been prepared in good to excellent yields starting from β-chlorovinyl aldehydes and hydrazide. The synthesized oxadiazoles were fully characterized by (1H, 13C) NM
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::be5f04b4292dd00712f2a20c3364fedc
Publikováno v:
In Annales francaises d'anesthesie et de reanimation 2011 30 Supplement 1:S27-S29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koffi Teki, D. S.-E., Coulibaly, B., Bil, A., Vallin, A., Lesur, D., Fanté, B., Chagnault, V., Kovensky, J.
Publikováno v:
Organic & Biomolecular Chemistry; 5/7/2022, Vol. 20 Issue 17, p3528-3534, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Rapid Communications in Mass Spectrometry
Rapid Communications in Mass Spectrometry, Wiley, 2005, 20, pp.747-754
Rapid Communications in Mass Spectrometry, Wiley, 2005, 20, pp.747-754
The development of natural cyclodextrins (CDs) for various industrial applications (agroalimentary, cosmetic or pharmaceutical) constitutes a continuous challenge. For the integration of these agricultural plant products in the creation of super-abso
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5cfa34636827766709dd9f766b5b85bc
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00086050
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00086050