Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Lespinard, A.R."'
Autor:
Badin, E.E., Mercatante, M.M., Mascheroni, R.H., Quevedo-Leon, R., Ibarz, A., Ribotta, P.D., Lespinard, A.R.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2023 337
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing November 2020 124:469-477
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2009 92(1):8-17
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; 2021, Vol. 14 Issue 2, p324-333, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LESPINARD, A.R.1, MASCHERONI, R H.1,2
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Oct2012, Vol. 35 Issue 5, p751-762. 12p. 1 Black and White Photograph, 1 Diagram, 3 Charts, 7 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.