Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Lesme, H"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2024 149
Autor:
Lesme, H, Rannou, A, Alleaume, C, Lopez Torrezb, B, Dalmas, S, Bouhallab, Said, Famelart, Marie-Hélène, Prost, A
Publikováno v:
32. EFFoST International Conference
32. EFFoST International Conference, Nov 2018, Nantes, France. 2018
2018; 32. EFFoST International Conference, Nantes, FRA, 2018-11-06-2018-11-08
32. EFFoST International Conference, Nov 2018, Nantes, France. 2018
2018; 32. EFFoST International Conference, Nantes, FRA, 2018-11-06-2018-11-08
Texture and flavour are crucial for low-fat yogurts acceptance and consumer pleasure. Taking into account the dynamic dimension of perception is essential to understand texture-flavour interactions occurring in complex foods and achieve desirable sen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::168ab6f67d980479588e37ce7335ba8b
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01887278
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01887278
Publikováno v:
Eurosense
Eurosense, Sep 2018, Vérone, Italy
Eurosense, Sep 2018, Vérone, Italy. 2018
Eurosense, Sep 2018, Vérone, Italy
Eurosense, Sep 2018, Vérone, Italy. 2018
Aromatic perception of yogurts depends on both protein-flavour binding in the matrix and texture-flavourinteractions. The aim of this work is to study the flavour binding abilities of controlled whey proteinaggregates (WPA) with specific texture prop
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6ad796629afdfab307ee78db844afa25
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01887279
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01887279
A set of physical model tests was run in order to characterize the ship’s response to different wave conditions going from frequently-occurring conditions up to extreme ones. Several wave heights, periods and directions were generated. The waves ar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3842::3ab0ffd07656f44439296937391e7c21
http://repositorio.lnec.pt:8080/jspui/handle/123456789/1008937
http://repositorio.lnec.pt:8080/jspui/handle/123456789/1008937
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.