Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Lertsakkongkul P"'
Autor:
T. Wonghanchao, K. Sanigavatee, C. Poochipakorn, O. Huangsaksri, M. Yalong, K. Poungpuk, K. Thanaudom, P. lertsakkongkul, K. lappolpaibul, N. Deethong, M. Chanda
Publikováno v:
Animal, Vol 18, Iss 4, Pp 101114- (2024)
Cooling down is essential for horse recovery before veterinary inspection during an endurance ride. As salt potentially decreases water temperature, we tested whether adding salt to the water used to cool horses could aid their recovery. Twelve healt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb7104d50bf046ecb06c7bbe5c02e6d3
Autor:
Wonghanchao, T., Sanigavatee, K., Poochipakorn, C., Huangsaksri, O., Yalong, M., Poungpuk, K., Thanaudom, K., lertsakkongkul, P., lappolpaibul, K., Deethong, N., Chanda, M.
Publikováno v:
In animal April 2024 18(4)
Autor:
Suppada Kananub, Papavarin Lertsakkongkul, Patsara Aryatawong, Wilailak Horhirunkhajohn, Nayika Pinniam, Praphaphan Krajanglikit, Kamonrat Sonthong, Suwicha Kasemsuwan
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2024 (2024)
Listeria spp. is an important foodborne bacterium. This microorganism can be discarded from milk using high temperatures such as pasteurization. The milk-processing methods of many small-scale retailers lack quality control. This study was to survey
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ace2cb82c9b4956b6d4547ed1cb7963
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.