Zobrazeno 1 - 10
of 355
pro vyhledávání: '"Lera, L."'
Publikováno v:
Clinical Interventions in Aging, Vol Volume 16, Pp 611-619 (2021)
Lydia Lera,1,2 Bárbara Angel,1 Carlos Marquez,1 Rodrigo Saguez,1 Cecilia Albala1 1Public Health Nutrition Unit, Institute of Nutrition and Food Technology, University of Chile, Santiago, Chile; 2Latin Division, Keiser University eCampus, Fort Lauder
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8586657eacf4b04917f2a2191d4a860
Publikováno v:
Clinical Interventions in Aging, Vol Volume 13, Pp 317-324 (2018)
Lydia Lera, Cecilia Albala, Bárbara Leyton, Carlos Márquez, Bárbara Angel, Rodrigo Saguez, Hugo Sánchez Public Health Nutrition Unit, Institute of Nutrition and Food Technology, University of Chile, Santiago, Chile Aim: This study was aimed to se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9557dd3511c84fb0a21fbb47d74856ec
Publikováno v:
Clinical Interventions in Aging, Vol Volume 12, Pp 995-1001 (2017)
Cecilia Albala,1 Lydia Lera,1 Hugo Sanchez,1 Barbara Angel,1 Carlos Márquez,1 Patricia Arroyo,2 Patricio Fuentes2 1Public Health Nutrition Unit, Institute of Nutrition and Food Technology (INTA), University of Chile, 2Faculty of Medicine, Clinical H
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/863a9f4540674b50a07c4766b51e7535
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Clinical Interventions in Aging, Vol Volume 13, Pp 1043-1044 (2018)
Albala C, Lera L, Sanchez H, Angel B, Márquez C, Arroyo P, Fuentes P. Clin Interv Aging. 2017;12:995–1001. On page 995, Abstract, Methods section, the following text is incorrect “At baseline, 2,098 (67% women) of 2,372 participants were identif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa6240d397c243e8859a2af801b7fdbe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zaguán: Repositorio Digital de la Universidad de Zaragoza
Universidad de Zaragoza
Universidad de Zaragoza
Background: Prior to the COVID-19 pandemic, teachers were already reporting a low quality of life (QoL) perception, with a significant impact on mental and physical health due to various stress factors associated with work overload. The objective of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::b8f5df76da73ad9accee4918d4cc8f87
http://zaguan.unizar.es/record/106160
http://zaguan.unizar.es/record/106160
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Volume: 36, Issue: 2, Pages: 441-448, Published: 20 JAN 2020
Resumen Objetivo: evaluar un programa de alimentación saludable para docentes y su transferencia educativa a través de un plan de acción a alumnos de 3º a 5º básico para mejorar sus hábitos alimentarios y habilidades culinarias. Metodología:
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______624::02b4de192a23e0365984c4618366f90f
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112019000200441&lng=en&tlng=en
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112019000200441&lng=en&tlng=en