Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Lepeshkin A.I."'
Autor:
Smolyanskaya O.A., Cassar Q., Kulya M.S., Petrov N.V., Zaytsev K.I., Lepeshkin A.I., Guillet J.-P., Mounaix P., Tuchin V. V.
Publikováno v:
EPJ Web of Conferences, Vol 195, p 10012 (2018)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68c0f148c221416e95d6e62fa9b4384e
Autor:
Mounaix, Patrick, Cassar, Q., Lykina, A.A., Lepeshkin, A.I., Baranenko, D.A., Kravtsenyuk, O.V., Mounaux, P., Guillet, J.-P., Smolyanskaya, O.A.
Publikováno v:
Journal of Physics: Conference Series
Journal of Physics: Conference Series, IOP Publishing, 2020, 1537, pp.012019. ⟨10.1088/1742-6596/1537/1/012019⟩
SNAIA 2019
SNAIA 2019, Dec 2019, Paris, France. pp.012019, ⟨10.1088/1742-6596/1537/1/012019⟩
Journal of Physics: Conference Series, IOP Publishing, 2020, 1537, pp.012019. ⟨10.1088/1742-6596/1537/1/012019⟩
SNAIA 2019
SNAIA 2019, Dec 2019, Paris, France. pp.012019, ⟨10.1088/1742-6596/1537/1/012019⟩
Creation of the biological tissue phantoms especially breast tissue cancer in the terahertz frequency range is an actual problem of medical physics. This paper suggests using soy protein as one of the main component of breast tissue phantom instead o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::04f6164b376c7d05a441cc9efeed753d
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02891061
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02891061
Currently chia seeds (Salvia hispanica L.) are considered as a filler of functional food. However, ground chia seeds have a low viscosity and cohesion properties that are limited its applications. Based on previous data oat-chia seeds composites in d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::933e020b272c09319d7f03136b0212de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.