Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Lepeltier, M."'
Publikováno v:
In Electrochimica Acta 10 October 2015 179:618-625
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
SYNTHESIS
SYNTHESIS, Georg Thieme Verlag, 2006, pp.4151-4158
SYNTHESIS, Georg Thieme Verlag, 2006, pp.4151-4158
0039-7881
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8fcdcaa858627b8d302b8d548adc49ff
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00320901
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00320901
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
SFC Eurochem
SFC Eurochem, 2002, Toulouse, France
SFC Eurochem, 2002, Toulouse, France
Communication par affiche
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______212::c45e1293f1dbb0cde9d9fc280a9a814e
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00021333
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00021333
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lepeltier, M.
La congélation par contact direct avec les liquides à bas point de fusion, plus communément appelée congélaton par immersion, a donné lieu à peu de développements à l'échelle industrielle. L'inconvénient majeur de ce procédé étant la fo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3631::29cddab247da28884ff962de3e161dc8
http://agritrop.cirad.fr/325848/
http://agritrop.cirad.fr/325848/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.