Zobrazeno 1 - 10
of 278
pro vyhledávání: '"Lepeduš, Hrvoje"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Introduction: Metabolic syndrome (MetS) is a set of cardiovascular risk factors associated with type 2 diabetes, obesity, and cardiovascular diseases. Research findings of the association between circadian rhythm gene polymorphisms and MetS and its c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::64dd6a9838069684c6a07fbbc0059658
https://doi.org/10.1038/s41431-021-01024-3
https://doi.org/10.1038/s41431-021-01024-3
Energy poverty is a new and increasingly frequently used term that denotes an individual status in which bills for energy consumption represent an extremely high share of total household expenses. This situation forces individuals/families to consume
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::c9a259e1910dae61e8bddb1ab47168a7
https://www.bib.irb.hr/1254581
https://www.bib.irb.hr/1254581
Autor:
Viljevac Marija, Dugalić Krunoslav, Jurković Vlatka, Mihaljević Ines, Tomaš Vesna, Puškar Boris, Lepeduš Hrvoje, Sudar Rezica, Jurković Zorica
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 57, Iss 2, Pp 57-67 (2012)
Fruit skin colour plays a major role in quality assessment of food, significantly determining consumer`s choice. Colour of sour cherries depends on anthocyanins which are phenolic compounds (flavonoids) present in high amounts in fruits. The aim of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dfddba87f64b470e88c4235a29d4d60c
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 1563-1566.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003016
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 1519-1522.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003005