Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Lepaus, Bárbara Morandi"'
Autor:
Lepaus, Bárbara Morandi, Valiati, Bárbara Santos, Machado, Bruna Gasparini, Domingos, Manueli Monciozo, Silva, Marcela Nobre, Faria-Silva, Leonardo, Bernardes, Patrícia Campos, Oliveira, Daniela da Silva, de São José, Jackline Freitas Brilhante
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology August 2023 138:752-765
Autor:
Lepaus, Bárbara Morandi1 (AUTHOR), Santos, Anna Karoline Pereira de Oliveira2 (AUTHOR), Spaviero, Arthur Favoretti2 (AUTHOR), Daud, Polliany Strassmann2 (AUTHOR), de São José, Jackline Freitas Brilhante3 (AUTHOR) jackline.jose@ufes.br
Publikováno v:
Molecules. Mar2023, Vol. 28 Issue 5, p2196. 16p.
Autor:
de Moraes Motta Machado, Maria Clara1 (AUTHOR), Lepaus, Bárbara Morandi1 (AUTHOR), Bernardes, Patrícia Campos2 (AUTHOR), de São José, Jackline Freitas Brilhante3 (AUTHOR) jackline.jose@ufes.br
Publikováno v:
Molecules. Oct2022, Vol. 27 Issue 20, p7019-N.PAG. 15p.
Autor:
Lepaus, Bárbara Morandi, Santos, Anna Karoline Pereira de Oliveira, Spaviero, Arthur Favoretti, Daud, Polliany Strassmann, de São José, Jackline Freitas Brilhante
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems. 6
The effect of ultrasound treatments (40 kHz; 40, 50, or 60°C; 5 or 10 min) and thermal treatment (90°C; 30 s) on the stability parameters of orange-carrot juice were evaluated. Microscopic structure, particle size distribution and turbidity were an
Autor:
Valiati, Bárbara Santos, Domingos, Manueli Monciozo, Lepaus, Bárbara Morandi, Faria-Silva, Leonardo, de São José, Jackline Freitas Brilhante
Publikováno v:
In Green Products in Food Safety 2023:179-224
Autor:
de São José, Jackline Freitas Brilhante, Lepaus, Bárbara Morandi, Domingos, Manueli Monciozo, Valiati, Bárbara Santos, Faria-Silva, Leonardo
Publikováno v:
In Green Products in Food Safety 2023:131-154
Autor:
do Nascimento, Allisson, Toneto, Letícia Crestan, Lepaus, Bárbara Morandi, Valiati, Bárbara Santos, Faria-Silva, Leonardo, de São José, Jackline Freitas Brilhante
Publikováno v:
Membranes; Sep2023, Vol. 13 Issue 9, p772, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.