Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Leonova S. A."'
Autor:
Veber A. L., Leonova S. A.
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 27, Iss 3, Pp 282-293 (2024)
The relevance of the study is due to the need to improve the technology for processing peas and beans of domestic selection into plant-based drinks and their use in technologies for alternative products of complex raw materials for healthy, functiona
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f3edfa2ea4c4a47a4b5f543b669962b
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 24, Iss 4, Pp 383-395 (2021)
Currently, there is a steady trend in the world aimed at finding new raw protein sources and their industrial processing into functional food products. The modern food market is represented among other things by non-alcoholic beverages from plant raw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78fa0ed8856144dc838c4ee9924da1da
Autor:
Willforss, J., Leonova, S., Tillander, J., Andreasson, E., Marttila, S., Olsson, O., Chawade, A., Levander, F.
Publikováno v:
In Journal of Proteomics 30 April 2020 218
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 2, Pp 281-288 (2019)
New varieties of leguminous plants expand the range and improve the quality of healthy food products. The new legumes meet the requirements of modern food production. In addition, they demonstrate low inhibitory properties and possess a high phytoche
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1e74b91bff84507acc3c7e33b1fb91d
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2023, Vol. 2624 Issue 1, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alfiya Chernenkova, Leonova, S., Kuznetsova, E., Rumyantseva, V., Kirillova, T., Chernykh, V., Chernenkov, E., Kaluzhina, O.
Publikováno v:
Agriculturae Conspectus Scientificus
Volume 85
Issue 2
Scopus-Elsevier
Volume 85
Issue 2
Scopus-Elsevier
This study dealt with the relevance of adding bee pollen, honey and oat talkan to the sugar cookie formula. The authors estimated the effect of the bee pollen and honey dosage on the properties and quality of the sugar cookie emulsion. The amount of
Publikováno v:
Journal of Astrophysics & Astronomy. Jun2014, Vol. 35 Issue 2, p143-156. 14p. 8 Charts, 9 Graphs.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2021, Vol. 624, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.