Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Leong, Jasmine"'
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. May2016, Vol. 4 Issue 3, p469-478. 10p.
Publikováno v:
Science and Technology Development Journal. 17:72-82
This research investigated the difference in consumer perception of dog food products between Thais and Singaporeans using ChoiceBased Conjoint Analysis (CBC). The empirical analysis used consumer-level questionnaires to elicit the information (n=184
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leong, Jasmine
Publikováno v:
Teaching Science: The Journal of the Australian Science Teachers Association. Sep2009, Vol. 55 Issue 3, p59-60. 2p.
Autor:
Leong, Jasmine
Publikováno v:
Teaching Science: The Journal of the Australian Science Teachers Association. Jun2009, Vol. 55 Issue 2, p59-60. 2p.
Autor:
Leong J; Singapore Polytechnic Food Innovation and Resource Centre 500, Dover Road 139651 Singapore Singapore., Kasamatsu C; Ajinomoto Co. Inc. Tokyo Japan., Ong E; Singapore Polytechnic Food Innovation and Resource Centre 500, Dover Road 139651 Singapore Singapore., Hoi JT; Singapore Polytechnic Food Innovation and Resource Centre 500, Dover Road 139651 Singapore Singapore., Loong MN; Singapore Polytechnic Food Innovation and Resource Centre 500, Dover Road 139651 Singapore Singapore.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2015 Nov 01; Vol. 4 (3), pp. 469-78. Date of Electronic Publication: 2015 Nov 01 (Print Publication: 2016).