Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Leonel, Alda Jusceline"'
Autor:
Leonel, Alda Jusceline
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientadores: Carlos Raimundo Ferreira Grosso
Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-10T13:38:28Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Leonel_AldaJusceli
Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-10T13:38:28Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Leonel_AldaJusceli
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/255977
Autor:
Aguilar, Edenil Costa, Navia-Pelaez, Juliana Maria, Fernandes-Braga, Weslley, Soares, Fabíola Lacerda Pires, dos Santos, Lana Claudinez, Leonel, Alda Jusceline, Capettini, Luciano dos Santos Aggum, de Oliveira, Rafael Pires, de Faria, Ana Maria Caetano, Lemos, Virginia Soares, Alvarez-Leite, Jacqueline I.
Publikováno v:
In Nutrition July-August 2020 75-76
Autor:
Aguilar, Edenil Costa, da Silva, Josiane Fernandes, Navia-Pelaez, Juliana Maria, Leonel, Alda Jusceline, Lopes, Lorrayne Gonçalves, Menezes-Garcia, Zélia, Ferreira, Adaliene Versiani Matos, Capettini, Luciano dos Santos Aggum, Teixeira, Lilian G., Lemos, Virginia Soares, Alvarez-Leite, Jacqueline I. *
Publikováno v:
In Nutrition March 2018 47:75-82
Autor:
Leonel, Alda Jusceline1, Silva, Elton Luiz2, Aguilar, Edenil Costa1, Teixeira, Lilian Gonçalves1, Oliveira, Rafael Pires1, Faria, Ana Maria Caetano1, Cara, Denise Carmona3, Ferreira, Lucas Antônio Miranda2, Alvarez‐Leite, Jacqueline I.1
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Feb2016, Vol. 118 Issue 2, p157-164. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luján, Dagnith Liz Bejarano, Leonel, Alda Jusceline, Bassinello, Priscila Zaczuk, Costa, Neuza Maria Brunoro
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 28 Supplement, Pages: 142-149, Published: DEC 2008
O feijão representa importante fonte de proteína e pode auxiliar na modulação dos níveis de glicose e lipídios sangüíneos. Objetivou-se avaliar o valor protéico e funcional de variedades de feijão. Para a qualidade protéica foram usados 7
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::6bd24bf92ac71ed03e2877d142637290
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612008000500022&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612008000500022&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.