Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Leonardo, Inês Carvalho"'
Autor:
Leonardo, Inês Carvalho, Ferreira, António, Bronze, Maria do Rosário, Quendera, Ana Patrícia, Fernandes, Ana Filipa, Barreto Crespo, Maria Teresa, Bustos Gaspar, Frédéric
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 February 2025 429
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oliveira, Micaela, Leonardo, Inês Carvalho, Silva, Ana Filipa, Crespo, João Goulão, Nunes, Mónica, Crespo, Maria Teresa Barreto
Funding Information: This research was funded by Fundação para a Ciência e a Tecnologia (FCT) (PhD scholarship no. PD/BD/128203/2016), AgriWWater Project (PTDC/CTA-AMB/29586/2017), INTERFACE Pro-gramme, through the Innovation, Technology and Circu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1437::730fbbf0f57a7ad9211761208d62a589
https://hdl.handle.net/10362/143503
https://hdl.handle.net/10362/143503
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leonardo IC; iBET, Instituto de Biologia Experimental e Tecnológica, Apartado 12, 2781-901 Oeiras, Portugal; Instituto de Tecnologia Química e Biológica António Xavier, Universidade Nova de Lisboa, Avenida da República, 2780-157 Oeiras, Portugal., Ferreira A; iBET, Instituto de Biologia Experimental e Tecnológica, Apartado 12, 2781-901 Oeiras, Portugal., Bronze MDR; iBET, Instituto de Biologia Experimental e Tecnológica, Apartado 12, 2781-901 Oeiras, Portugal; Instituto de Tecnologia Química e Biológica António Xavier, Universidade Nova de Lisboa, Avenida da República, 2780-157 Oeiras, Portugal; FFULisboa, Faculdade de Farmácia, Universidade de Lisboa, Av. Prof. Gama Pinto, 1649-019 Lisboa, Portugal., Quendera AP; iBET, Instituto de Biologia Experimental e Tecnológica, Apartado 12, 2781-901 Oeiras, Portugal., Fernandes AF; iBET, Instituto de Biologia Experimental e Tecnológica, Apartado 12, 2781-901 Oeiras, Portugal., Barreto Crespo MT; iBET, Instituto de Biologia Experimental e Tecnológica, Apartado 12, 2781-901 Oeiras, Portugal; Instituto de Tecnologia Química e Biológica António Xavier, Universidade Nova de Lisboa, Avenida da República, 2780-157 Oeiras, Portugal., Bustos Gaspar F; iBET, Instituto de Biologia Experimental e Tecnológica, Apartado 12, 2781-901 Oeiras, Portugal; Instituto de Tecnologia Química e Biológica António Xavier, Universidade Nova de Lisboa, Avenida da República, 2780-157 Oeiras, Portugal. Electronic address: fgaspar@ibet.pt.
Publikováno v:
International journal of food microbiology [Int J Food Microbiol] 2024 Dec 04; Vol. 429, pp. 111002. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 04.