Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"Lentinus sajor-caju"'
Publikováno v:
Italian Journal of Mycology, Vol 53, Pp 99-109 (2024)
Preservation maintains the viability of an organism within a certain period. Mycelia are preserved through sub-culturing; however, it is laborious and maintains cultures for a short period. Hence, this study was conducted to establish an alternative
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff771f4f62c7464792d53956ae8e748d
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
IntroductionThe efficient utilization of straw resources as animal feed has gained considerable attention. The objective of this study was to evaluate whether Lentinus sajor-caju treatment alters the chemical composition and antioxidant activity of h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fdcb49d5de5479dba5505118abf50b0
Publikováno v:
Ukrainian Botanical Journal, Vol 78, Iss 5, Pp 327-334 (2021)
The aim of the present study was to investigate the fatty acid composition of an indigenous strain of Lentinus sajor-caju collected in the wild and cultivated under laboratory conditions. This edible mushroom is widely consumed in different parts of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6ceeea50dc545c79d32ba4c58c709d2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adrian Zając, Mateusz Pięt, Dawid Stefaniuk, Michał Chojnacki, Joanna Jakubowicz-Gil, Roman Paduch, Anna Matuszewska, Magdalena Jaszek
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 11, Iss 8, p 1089 (2021)
The present study aimed to demonstrate Lentinus (formerly Pleurotus) sajor-caju (PSC) as a good source of pro-health substances. It has also shown that supplementation of its culture medium with cow milk may further improve its beneficial properties.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2450db23774244ce86835891cd170a6e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.