Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Lentinus polychrous"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 2, p 287 (2024)
Edible mushrooms, including wild mushrooms, are currently being investigated as natural sources to evaluate their prebiotic potential. This study aimed to evaluate the prebiotic potential of crude polysaccharides (CPSs) extracted from wild Lentinus s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ffb5bf2b823a4098945d9501c59d2f6d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 37, Iss 4, Pp 433-439 (2015)
Lentinus polychrous (LP) is an edible mushroom that has been increasingly used as a food or a nutritional supplement. The present study investigated acute toxicity of LP in rats. Male and female rats (n = 10/group) were administered a single-dose o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f6e36f6102645f2ba321e975a85a2e6
Autor:
Karnika Ratanapongleka
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 34, Iss 1, Pp 69-76 (2012)
In the present study, an aqueous two phase system (ATPS) composed of polyethylene glycol (PEG) and potassiumphosphate was employed to purify laccase produced by Lentinus polychrous. The assessments of system parameters such asmolecular weight of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98b0357f6b0849dbbdb1911a20bb53f5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saranyu Khammuang, Rakrudee Sarnthima
Publikováno v:
Oriental Journal of Chemistry. 34:1961-1967
Publikováno v:
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology. 8:121-125
Hypertension is a major health problem affecting all populations around the world. Angiotensin I-converting enzyme (ACE-I), an important enzyme in renin angiotensin system (RAS) catalysis, yields a product that increases blood pressure in our bodies.
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, Vol vol. 4, Iss special issue 2 (Biotechnology), Pp 132-137 (2015)
Cassava rhizomes are left in fields after harvesting. This agricultural waste is rich in lignocellulosic material which is a substrate for white rot fungi. Disposal of synthetic dyes poses a problem to the environment and it needs to be addressed. Th
Autor:
Jirapa Phetsom, Karnika Ratanapongleka
Publikováno v:
International Journal of Chemical Engineering and Applications. 5:26-30