Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Lentini, Giulia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Capsules as Mini-bioreactors: Effect of the Formulation on the Probiotic Metabolism and Confinement.
Autor:
Passannanti, Francesca, Lentini, Giulia, Cante, Rosa Colucci, Nigro, Federica, Gallo, Marianna, Nigro, Roberto, Budelli, Andrea
Publikováno v:
CET Journal - Chemical Engineering Transactions; 2024, Vol. 110, p319-324, 6p
Autor:
Lentini, Giulia, Passannanti, Francesca, Gallo, Marianna, Cante, Rosa Colucci, Nigro, Federica, Nigro, Roberto, Budelli, Andrea Luigi
Publikováno v:
CET Journal - Chemical Engineering Transactions; 2024, Vol. 110, p313-318, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This paper serves as an at-a-glance Akkadian glossary of the complete corpus of royal inscriptions of the eighth-century-BCE Assyrian king Sargon II (r. 721–705 BCE), which was published in 2021 by Grant Frame in the series Royal Inscriptions of th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::60a56c99bab6e4da92d5d2453c44c8cb
Autor:
Giulia Lentini, Federica Nigro, Rosa Colucci Cante, Francesca Passannanti, Marianna Gallo, Andrea Luigi Budelli, Roberto Nigro
Publikováno v:
Fermentation; Volume 8; Issue 11; Pages: 632
The concept of postbiotic has been attracting the attention of the scientific community and several industrial realities to develop new claims and new market segments for functional fermented products. The aim of this work was to develop a process to
Autor:
Colucci Cante R; Department of Chemical Engineering, Materials, and Industrial Production, University of Naples Federico II, Naples, Italy.; Department of Industrial Engineering, University of Niccolò Cusano, Rome, Italy., Nigro F; I. T. P. Innovation and Technology Provider S.r.l., Naples, Italy., Passannanti F; Department of Chemical Engineering, Materials, and Industrial Production, University of Naples Federico II, Naples, Italy.; I. T. P. Innovation and Technology Provider S.r.l., Naples, Italy., Lentini G; Department of Chemical Engineering, Materials, and Industrial Production, University of Naples Federico II, Naples, Italy., Gallo M; Department of Chemical Engineering, Materials, and Industrial Production, University of Naples Federico II, Naples, Italy.; Department of Industrial Engineering, University of Niccolò Cusano, Rome, Italy.; I. T. P. Innovation and Technology Provider S.r.l., Naples, Italy., Nigro R; Department of Chemical Engineering, Materials, and Industrial Production, University of Naples Federico II, Naples, Italy., Budelli AL; Heinz Innovation Center, Nijmegen, The Netherlands.
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safety [Compr Rev Food Sci Food Saf] 2024 May; Vol. 23 (3), pp. e13356.