Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Lentilactobacillus kefiri"'
Autor:
Laura Manna, Eleonora Rizzi, Eleonora Bafile, Andrea Cappelleri, Massimiliano Ruscica, Chiara Macchi, Michele Podaliri Vulpiani, Romolo Salini, Emanuela Rossi, Concetta Panebianco, Francesco Perri, Valerio Pazienza, Federica Federici
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
IntroductionInflammatory bowel diseases (IBD) are chronic inflammatory conditions that typically involve diarrhea, abdominal pain, fatigue, and weight loss, with a dramatic impact on patients’ quality of life. Standard medications are often associa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e21ab400dac41a095e779eded521c5a
Autor:
Handan Can, Sree K. Chanumolu, Barbara D. Nielsen, Sophie Alvarez, Michael J. Naldrett, Gülhan Ünlü, Hasan H. Otu
Publikováno v:
Cells, Vol 12, Iss 15, p 1998 (2023)
Multi-omics has the promise to provide a detailed molecular picture of biological systems. Although obtaining multi-omics data is relatively easy, methods that analyze such data have been lagging. In this paper, we present an algorithm that uses prob
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a48076950ab54fd39544e4d7da89553e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zheng, Jinshui, Wittouck, Stijn, Salvetti, Elisa, Franz, Charles M. A. P., Harris, Hugh M. B., Mattarelli, Paola, O'Toole, Paul W., Pot, Bruno, Vandamme, Peter, Walter, Jens, Watanabe, Koichi, Wuyts, Sander, Felis, Giovanna E., Gänzle, Michael G., Lebeer, Sarah
DESCRIPTIONOF LENTILACTOBACILLUS KEFIRI COMB. NOV. Lentilactobacillus kefiri (ke.fi’ri. N.L. gen. n. kefiri, of kefir, referring to the source of isolation). Basonym: Lactobacillus kefir Kandler and Kunath 1983, 672 VL Characteristics are described
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4e4f8aa74a3c00e138cef805b65c6459
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.