Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Lenti, Lucia"'
Autor:
Nartea, Ancuta, Fanesi, Benedetta, Pacetti, Deborah, Lenti, Lucia, Fiorini, Dennis, Lucci, Paolo, Frega, Natale G., Falcone, Pasquale M.
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2023 6
Autor:
Lenti, Lucia1 (AUTHOR), Nartea, Ancuta2 (AUTHOR), Orhotohwo, Oghenetega Lois2 (AUTHOR), Pacetti, Deborah2 (AUTHOR), Fiorini, Dennis1 (AUTHOR) dennis.fiorini@unicam.it
Publikováno v:
Molecules. Dec2022, Vol. 27 Issue 23, p8195. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bertuzzi, Giulio1, Lenti, Lucia1,2, Giorgiana Bisag, Denisa1, Fochi, Mariafrancesca1, Petrini, Marino2 marino.petrini@unicam.it, Bernardi, Luca1 luca.bernardi2@unibo.it
Publikováno v:
Advanced Synthesis & Catalysis. 3/20/2018, Vol. 360 Issue 6, p1296-1302. 7p.
Autor:
Scortichini, Serena, Appignanesi, Diego, Zannotti, Marco, D'Amato, Chiara Anna, Lenti, Lucia, Maggi, Filippo, Ferraro, Stefano, Fiorini, Dennis, Giovannetti, Rita
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Jun2022, Vol. 248 Issue 6, p1541-1551, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lucia Lenti, Daniela Rigano, Sheridan L. Woo, Ancuta Nartea, Deborah Pacetti, Filippo Maggi, Dennis Fiorini
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 21; Pages: 3315
Eugenol and linalool are often the most abundant volatile compounds found in basil (Ocimum basilicum L., Lamiaceae) leaves, and they are interesting for the aroma they provide and for their numerous beneficial bioactivities. Their determination is th