Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"Lens culinaris l"'
Autor:
Ernestas Mockus, Egle Zokaityte, Vytaute Starkute, Dovile Klupsaite, Romas Ruibys, João Miguel Rocha, Vadims Bartkevics, Elena Bartkiene
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
The aim of this study was to evaluate the influence of lactic acid bacteria (LAB) strains (Lactiplantibacillus plantarum No.122 and Lacticaseibacillus casei No.210) and milling process on the solid-state fermented (for 24 h, at 30°C) green and red l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0881ed00b44452ab7d5e5ddf1e5cccb
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Lentil (Lens culinaris Medik.) is a nutritionally dense crop with significant quantities of protein, low-digestible carbohydrates, minerals, and vitamins. The amino acid composition of lentil protein can impact human health by maintaining amino acid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3c9c5cd6270478c8db11b052aa516b8
Publikováno v:
پژوهشهای حبوبات ایران, Vol 10, Iss 1, Pp 40-51 (2019)
Introduction Excessive application of chemical fertilizers for increasing agricultural production, particularly in the agricultural sector, causing environmental damage and disturbance in soil fertility. Lentil is one of the most important pulse crop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64aaea326d3646fd888836053b107a8c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Weed Science, 1998 Jul 01. 46(4), 487-493.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4046069
Autor:
Gurusiddaiah, S.
Publikováno v:
Weed Science, 1996 Apr 01. 44(2), 383-392.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4045694
Autor:
Alireza Pirzad, Sevil Mohammadzadeh
Publikováno v:
Журнал Сибирского федерального университета: Серия Биология, Vol 9, Iss 3, Pp 291-303 (2016)
To evaluate the effect of different application rates of zeolites under drought stress conditions on the protein and biomass production, and zeolite use efficiency in grass pea (Lathyrus sativus L.) and lentil (Lens culinaris L.), two-way ANOVA based
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32ae8746a7624688bf6344432bbf8b82
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.