Zobrazeno 1 - 10
of 165
pro vyhledávání: '"Lenoir-Wijnkoop I"'
Autor:
Lenoir-Wijnkoop, I., van Aalderen, W. M. C., Boehm, G., Klaassen, D., Sprikkelman, A. B., Nuijten, M. J. C.
Publikováno v:
The European Journal of Health Economics, 2012 Feb 01. 13(1), 101-110.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41408304
Autor:
Freijer, K1, Lenoir-Wijnkoop, I2, Russell, C A3, Koopmanschap, M A4, Kruizenga, H M5, Lhachimi, S K6, Norman, K7, Nuijten, M J C8, Schols, J M G A9
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. May2015, Vol. 69 Issue 5, p539-545. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ISPOR Connections, 20(4), 10-11. International Society of Pharmacoeconomics and Outcomes Research
Maastricht University
Maastricht University
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::261a2fd5ea4d363df443eb35d6cba329
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/32497447-77c2-4388-8c4e-7bbbbbb8b33a
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/32497447-77c2-4388-8c4e-7bbbbbb8b33a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lenoir-Wijnkoop, I., Sanders, M.E., Cabana, M.D., Caglar, E., Corthier, G., Rayes, N., Wolvers, D.A.W.
Probiotics and prebiotics have long been appreciated for their positive influences on gut health. Research on the mechanisms and effects of these agents shows that their impact reaches beyond the intestine. Effects on the microecology and pathology o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10007::3857c509931ef8fdc092026e8c5357cf
https://hdl.handle.net/20.500.11831/1228
https://hdl.handle.net/20.500.11831/1228
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Osteoporosis International, 23(suppl 2):P282, S173-S173. Springer London
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::9533dedc0de3a62599f1c2a9fa922b99
https://pure.eur.nl/en/publications/761944c7-1e17-4770-88cb-7a1b3e8bc851
https://pure.eur.nl/en/publications/761944c7-1e17-4770-88cb-7a1b3e8bc851
Autor:
Parra, M.D. (M. D.), Martinez-de-Morentin, B.E. (B.E.), Cobo, J.M. (J.M.), Lenoir-Wijnkoop, I. (I.), Martinez, J.A. (José Alfredo)
Publikováno v:
Dadun. Depósito Académico Digital de la Universidad de Navarra
instname
Scopus-Elsevier
instname
Scopus-Elsevier
OBJECTIVE: The major aim of this trial was to evaluate the potential interaction of fresh or pasteurized yoghurt intake with lactose intolerance on calcium assimilation by means of the stable isotope 43Ca as a tracer. METHODS: Forty volunteers (age:
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0d7e0845c7374ec65af609bd5a6613f4
https://hdl.handle.net/10171/28190
https://hdl.handle.net/10171/28190
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.