Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Lendzion, Krzysztof"'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 4 meat
- 3 biogenic amines
- 3 food safety
- 3 ostrich
- 3 plant extracts
- 3 sausage
- 2 16s rdna sequencing
- 2 bacterial community
- 2 vacuum packaging
- 1 acerola
- 1 anthocyanins
- 1 antioxidant activity
- 1 bacterial communities
- 1 bioactive component
- 1 brochothrix-thermosphacta
- 1 carnobacterium-maltaromaticum
- 1 cold storage
- 1 community
- 1 depression
- 1 diversity analysis
- 1 dna sequencing
- 1 extracts
- 1 flavonoids
- 1 food
- 1 functional foods
- 1 honey
- 1 l.
- 1 lactic acid bacteria
- 1 listeria-monocytogenes
- 1 maca lepidium-meyenii
- 1 meat products
- 1 microbiological quality
- 1 microbiota
- 1 modified-atmosphere
- 1 older men
- 1 ostrich meat
- 1 ostriches
- 1 packaged foods
- 1 phenolic-acids
- 1 photobacterium-phosphoreum
- 1 recommendations
- 1 sausages
- 1 shelf-life
- 1 stability
- 1 storage
- 1 struthioniformes
- 1 testosterone