Zobrazeno 1 - 10
of 226
pro vyhledávání: '"Lenart, Andrzej"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2020 108
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering July 2019 252:18-27
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2017 67:94-103
Autor:
Lenart Andrzej S.
Publikováno v:
Polish Maritime Research, Vol 24, Iss 4, Pp 4-9 (2017)
Differences of orthodromic distances calculated on the sphere in comparison to the spheroid are numerically analyzed in the full range of departure point latitudes, courses over the ground and orthodromic distances for the global and limited range of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ce9cdc71208458097d7b1fd068b4fa2
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2016 195:56-63
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 65, Iss 4, Pp 233-242 (2015)
The development of fruit-based products with a high proportion of fruit and good nutritional, sensory and functional properties may help to diversify market supply. These products ought to be attractive, especially to young people, easy to consume an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7c396ec9f1145b59a1987d7b96a280e
Autor:
Galus, Sabina, Lenart, Andrzej
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering April 2013 115(4):459-465
Autor:
Szulc, Karolina, Lenart, Andrzej
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2012 109(1):135-141
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.