Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Lemos, Tatiana de Oliveira"'
Autor:
Alves, Denusia Maria de Moraes, Soeiro, Ariane Lima, Leite, Wilanira Silva Moraes, Abreu, Virgínia Kelly Gonçalves, Lemos, Tatiana de Oliveira, Pereira, Ana Lúcia Fernandes
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2024 38
Autor:
Mendonça, Gislane Romano, Pinto, Rodrigo Anacleto, Praxedes, Érika Almeida, Abreu, Virgínia Kelly Gonçalves, Dutra, Richard Pereira, Pereira, Alexsandra Fernandes, Lemos, Tatiana de Oliveira, dos Reis, Aramys Silva, Pereira, Ana Lúcia Fernandes
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2023 34
Autor:
Silva, Euzedith Sousa, Mendonça, Gislane Romano, Pinto, Rodrigo Anacleto, Lemos, Tatiana de Oliveira, Abreu, Virgínia Kelly Gonçalves, Pereira, Ana Lúcia Fernandes
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 123, Issue 6, pp. 2139-2151.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-09-2020-0783
Autor:
Lemos, Tatiana de Oliveira
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFCUniversidade Federal do CearáUFC.
LEMOS, Tatiana de Oliveira. Avaliação de blendas de hidrocolóides na estabilização do néctar de caju: aspectos reológicos e sensoriais. 2012. 162 f. : Tese (doutorado) - Universidade Federal do Ceará, Centro de Ciências, Programa de Pós-Gra
Externí odkaz:
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/17055
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lemos, Tatiana De Oliveira1, Rodrigues, Maria Do Carmo Passos2, De Lara, Idemauro Antônio Rodrigues3, De Araújo, Ana Maria Souza4, De Lemos, Telma Leda Gomes5, Pereira, Ana Lúcia Fernandes1, De Paula, Laura Vicuña Torres4
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Apr2015, Vol. 30 Issue 2, p136-144. 9p.