Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Lemos, Lúcia"'
Publikováno v:
In Microchemical Journal February 2024 197
Publikováno v:
In Sleep Medicine Clinics December 2023 18(4):533-543
Autor:
Lemos, Lúcia Mara dos Reis1 (AUTHOR), Silva, Lorena Dutra1 (AUTHOR), Arisi, Ana Carolina Maisonnave1 (AUTHOR) ana.arisi@ufsc.br
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Dec2023, Vol. 43 Issue 6, p1-13. 13p.
Autor:
Lemos, Lúcia Márcia Carvalho
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da METODISTAUniversidade Metodista de São PauloMETODISTA.
Made available in DSpace on 2016-08-03T12:30:57Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Paginas 13 a 140.pdf: 2232387 bytes, checksum: 54c5ac84a8c5b82134bce5cfe2e05215 (MD5) Previous issue date: 2009-04-07
This dissertation broaches aspects of communicatio
This dissertation broaches aspects of communicatio
Externí odkaz:
http://tede.metodista.br/jspui/handle/tede/861
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cordeiro, Carlos Wagner Leal, Jr, Lima, Gabrielle Gimenes, Marinheiro, Juliana Cristina, Santos, Karen Tiago dos, Lemos, Lucia Castro
Publikováno v:
In Brazilian Journal of Infectious Diseases October 2024 28 Supplement 2
Autor:
dos Reis Lemos, Lúcia Mara1 lucia_mara15@hotmail.com, Rabelo da Silva, Maria Claudevânia2 claudevania123@gmail.com, Maia de Aquino, Clarissa1 clarissa_jbe@hotmail.com, do Nascimento Almeida, Érica Jamily1 ericaalmeida.nutri@gmail.com, Lopes dos Santos, Sandra Maria3 anisulivan@gmail.com, de Sousa Monte, Antonia Lucivânia4 lucivaniaifce@gmail.com
Publikováno v:
Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável. abr-jun2022, Vol. 17 Issue 2, p93-99. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lemos, Lúcia Mara dos Reis, Silva, Maria Claudevânia Rabelo da, Aquino, Clarissa Maia de, Almeida, Érica Jamily do Nascimento, Santos, Sandra Maria Lopes dos, Monte, Antonia Lucivânia de Sousa
Publikováno v:
Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável; Vol. 17 No. 2 (2022); 93-99
Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável; Vol. 17 Núm. 2 (2022); 93-99
Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável; v. 17 n. 2 (2022); 93-99
Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentavel
Grupo Verde de Agroecologia e Abelhas (GVAA)
instacron:GVAA
Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável; Vol. 17 Núm. 2 (2022); 93-99
Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável; v. 17 n. 2 (2022); 93-99
Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentavel
Grupo Verde de Agroecologia e Abelhas (GVAA)
instacron:GVAA
Chilli pepper (Capsicum frutescens L.) is highlighted for its content of macronutrients and bioactive compounds, such as vitamins and phenolic compounds with antioxidant potential, being used as a spice in Brazilian cuisine. This work aims to analyze
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e214ce93036c3341aa80f3124b343957
https://www.gvaa.com.br/revista/index.php/RVADS/article/view/9182
https://www.gvaa.com.br/revista/index.php/RVADS/article/view/9182