Zobrazeno 1 - 10
of 4 755
pro vyhledávání: '"Lemon flavor"'
Autor:
Amira Otaibi
Publikováno v:
Journal of Umm Al-Qura University for Language Sciences and Literature, Iss 32, Pp 72-81 (2023)
The research investigated the concept of water by grasping its clear connotations in the cover and texts of the Diwan of (Rain with Lemon Flavor), especially in the study text (Women), through the application of the methodology of the American semiot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12a7e7c538f348bda04e6878d76cec3b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
By headspace solid-phase microextraction/gas chromatography–mass spectrometry, the effects of 1% (w/v) alcohol denatured soybean protein isolates (L-SPI), native soybean protein isolates (N-SPI), as well as the thermal denaturation of soybean prote
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc25f8f821934e0296a2ea8115fdde4d
Autor:
أميرة محارب العت
Publikováno v:
Umm Al-Qura University Journal for Languages & Literature; Dec2023, Issue 32, p72-81, 10p
Publikováno v:
China Dairy; 2024, Issue 5, p130-136, 7p
Publikováno v:
Ciencia y Tecnologia de los Alimentos. 2008, Vol. 18 Issue 2, p59-63. 5p. 1 Chart.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Naieli Mücke, Cristiane Canan, Daneysa Lahis Kalschne, Cristiane Vanessa Quandt-Berlanda, Rosana Aparecida da Silva-Buzanello, Eder Adriano Cavali Stolberg, Celso de Souza Cardoso
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Research. 7:1
The high sodium intake has been related to the increase of non- transmissible chronic diseases, especially hypertension. As in Brazil sodium consumption is still above the recommended, it is necessary to develop food products with low addition. The a
Autor:
Hiroaki Shimada, Ikuko Natsubori
Publikováno v:
NIPPON SHOKUHIN KOGYO GAKKAISHI. 41:116-119
主樹脂がアクリル変性エポキシ樹脂である樹脂中のエチルアクリレート量とレモンフレーバー成分の収着量との関係を調べたところ,エチルアクリレート量と成分収着率の合計量には正の
Autor:
Ikuko Natsubori, Hiroaki Shimada
Publikováno v:
NIPPON SHOKUHIN KOGYO GAKKAISHI. 40:1-6
種々の現行缶内面塗膜とレモンフレーバーとの関連を調べることを目的とし,以下のような分析及び統計解析処理を行った.塗膜を浸漬したレモンフレーバー溶液を加熱殺菌処理後,25℃で