Zobrazeno 1 - 10
of 248
pro vyhledávání: '"Lemmens Marc"'
Publikováno v:
Die Bodenkultur, Vol 70, Iss 2, Pp 125-129 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33599db692ba43a1bfb30d4e67b7969a
Publikováno v:
In Food Control July 2019 101:144-150
Autor:
Li, Xin, Michlmayr, Herbert, Schweiger, Wolfgang, Malachova, Alexandra, Shin, Sanghyun, Huang, Yadong, Dong, Yanhong, Wiesenberger, Gerlinde, McCormick, Susan, Lemmens, Marc, Fruhmann, Philipp, Hametner, Christian, Berthiller, Franz, Adam, Gerhard, Muehlbauer, Gary J.
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2017 Jan 01. 68(9), 2187-2197.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26392235
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Mycoscience January 2014 55(1):63-69
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shin, Sanghyun, Torres-Acosta, Juan Antonio, Heinen, Shane J., McCormick, Susan, Lemmens, Marc, Paris, Maria Paula Kovalsky, Berthiller, Franz, Adam, Gerhard, Muehlbauer, Gary J.
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2012 Jan 01. 63(13), 4731-4740.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26205497
Autor:
STEINER, Barbara, SCHIESZL, Katharina, LITWICKA, Ewelina Patrycja, KURZ, Harald, LEMMENS, Marc, JIA, Haiyan, MUEHLBAUER, Gary, BUERSTMAYR, Hermann
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Sep 01. 36, 267-269.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003210
Autor:
LEMMENS, Marc, ANTLINGER, Birgit, FRUEHAUF, Sabine, KOUTNIK, Andrea, NEUREITHER, Markus, PARICH, Alexandra, SCHUHMACHER, Rainer, SULYOK, Michael
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Sep 01. 36, 713-713.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003324
Autor:
LEMMENS, Marc, KOUTNIK, Andrea, STEINER, Barbara, BUERSTMAYR, Hermann, BERTHILLER, Franz, SCHUHMACHER, Rainer, MAIER, Frank, SCHÄFER, Wilhelm
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Sep 01. 36, 429-435.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003254