Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Lemes, Bruna M."'
Autor:
Lemes, Bruna M., Novatski, Andressa, Ferrari, Priscileila C., Minozzo, Bruno R., Justo, Aline da S., Petry, Victor E.K., Vellosa, José C.R., Sabino, Simone do R.F., Gunha, Jaqueline V., Esmerino, Luís A., Beltrame, Flávio L.
Publikováno v:
In Revista Brasileira de Farmacognosia July-August 2018 28(4):433-443
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Starch-based biodegradable active packaging with Euphorbia umbellata (PAX) Bruyns bioactive extract.
Autor:
Rosas, Michele R., Lemes, Bruna M., Minozzo, Bruno R., Antunes, Kevin A., Capote, Anna Claudia M. O., Esmerino, Luís A., Olchanheski, Luiz R., Alberti, Aline, Nogueira, Alessandro, Sassaki, Guilherme L., Menezes, Leociley R. A., Olivato, Juliana B., Beltrame, Flávio L.
Publikováno v:
Journal of Packaging Technology & Research; Jul2021, Vol. 5 Issue 2, p97-106, 10p
Autor:
Rosas, Michele R., Lemes, Bruna M., Minozzo, Bruno R., Antunes, Kevin A., Capote, Anna Claudia M. O., Esmerino, Luís A., Olchanheski, Luiz R., Alberti, Aline, Nogueira, Alessandro, Sassaki, Guilherme L., Menezes, Leociley R. A., Olivato, Juliana B., Beltrame, Flávio L.
Publikováno v:
Journal of Packaging Technology and Research; July 2021, Vol. 5 Issue: 2 p97-106, 10p
Autor:
Pinto,Rodrigo M. C., Lemes,Bruna M., Zielinski,Acácio A. F., Klein,Traudi, Paula,Fernado de, Kist,Airton, Marques,Anna S. F., Nogueira,Alessandro, Demiate,Ivo M., Beltrame,Flávio L.
Publikováno v:
Química Nova, Volume: 38, Issue: 9, Pages: 1219-1225, Published: NOV 2015
Química Nova v.38 n.9 2015
Química Nova
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Química Nova v.38 n.9 2015
Química Nova
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Ilex paraguariensis (yerba-mate) is used as a beverage, and its extract requires adequate quality control methods in order to guarantee quality and safe use. Strategies to develop and optimize a chromatographic method to quantify theobromine, caffein
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::23144e7a971e7d602258748889013b5e
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422015000901219&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422015000901219&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.