Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Lelas, V"'
Publikováno v:
Kemija u Industriji, Vol 60, Iss 01, Pp 11-19 (2011)
In high pressure processing, foods are subjected to pressures generally in the range of 100 – 800 (1200) MPa. The processing temperature during pressure treatments can be adjusted from below 0 °C to above 100 °C, with exposure times ranging from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c53ea5c07f249c780d0e688e0ebf95d
Publikováno v:
Kemija u Industriji, Vol 59, Iss 04, Pp 169-177 (2010)
Ultrasound is a sound frequency in the range between 18 and 100 kHz that is above hearing of the human ear. High power ultrasound means application of intensities higher than 1 W cm–2 (usually in the range between I=10–1000Wcm–2). High power an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5299bb6016494075ae575dcaa0522eba
Publikováno v:
In Powder Technology 2004 139(2):111-117
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Nov2005, Vol. 58 Issue 4, p225-232. 8p.
Publikováno v:
European Journal of Operational Research. 04/16/97, Vol. 98 Issue 2, p431-443. 13p. 5 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.