Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"Leja Katarzyna"'
Autor:
Leja Katarzyna, Drożdżyńska Agnieszka, Majcher Małgorzata, Kowalczewski Przemysław Łukasz, Czaczyk Katarzyna
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 17, Iss 1, Pp 492-505 (2019)
Plant essential oils have bacteriostatic activity in very low concentrations, thus they can be used as natural preservative in food products. The aim of this work was to understand the inhibitory and non-bactericidal effects of essential oils in low
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e2f429913644586b50a939ac2da2cc8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Aug2024, Vol. 13 Issue 16, p2578, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polish Journal of Environmental Studies. 2023, Vol. 32 Issue 3, p2787-2794. 8p.
Autor:
Zgłobicki, Piotr, Hermanowicz, Paweł, Kłodawska, Kinga, Bażant, Aneta, Łabuz, Justyna, Grzyb, Joanna, Dutka, Małgorzata, Kowalska, Ewa, Jawor, Joanna, Leja, Katarzyna, Banaś, Agnieszka Katarzyna
Publikováno v:
BMC Plant Biology; 7/30/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-17, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Myszka, Kamila, Schmidt, Marcin T., Olejnik-Schmidt, Agnieszka K., Leja, Katarzyna, Czaczyk, Katarzyna
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering December 2014 118(6):651-656
Publikováno v:
In Electronic Journal of Biotechnology March 2014 17(2):72-78