Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Leite, M.O."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andrade, E.H.P., Souza, M.R., Fonseca, L.M., Penna, C.F.A.M., Cerqueira, M.M.O.P., Roza, T., Seridan, B., Resende, M.F.S., Pinto, F.A., Villanoeva, C.N.B.C., Leite, M.O.
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Volume: 66, Issue: 3, Pages: 959-964, Published: JUN 2014
Cheese whey level and caseinomacropeptide (CMP) index of fermented milk beverages added with four levels of cheese whey (0, 10, 20, and 40%) and stored at 8-10oC for 0, 7, 14 and 21 days were determined by high performance liquid chromatography-gel f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::278c349839c40e275fd9aa2b9db92132
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352014000300959&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352014000300959&lng=en&tlng=en
Autor:
Cunha, A.F., Acurcio, L.B., Assis, B.S., Oliveira, D.L.S., Leite, M.O., Cerqueira, M.M.O.P., Souza, M.R.
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Volume: 65, Issue: 6, Pages: 1876-1882, Published: DEC 2013
The potential of in vitro probiotic Lactobacillus spp. was evaluated in fermented milks marketed in Belo Horizonte, MG, Brazil. Of the samples analyzed, 86.7% had at least 10(6) CFU/mL of Lactobacillus spp., complying with the Brazilian quality stand
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::26cf39cdc164c293289cf35a8490239e
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352013000600040&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352013000600040&lng=en&tlng=en
Autor:
Lasmar, M.M., Leite, M.O., Fonseca, L.M., Souza, M.R., Cerqueira, M.M.O.P., Penna, C.F.A.M., Couto, C.N.B., Ferreira, J.M.
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Volume: 63, Issue: 6, Pages: 1553-1558, Published: DEC 2011
High performance liquid chromatography was used in order to detect cheese whey in samples of raw milk preserved with Bronopol®. Six samples were collected and divided in 45 aliquots of 40mL. From these, 15 were used as control and stored frozen, 15
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::15b9789e0b109ddf5220e96e5e21eb53
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352011000600037&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352011000600037&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.