Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Leite, Deborah Catharine A."'
Autor:
Trentin, Alex Batista, Cardoso, Juliana Morini Küpper, Ghisi, Nédia de Castilhos, Rachid, Caio Tavora Coelho da Costa, Leite, Deborah Catharine de Assis
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 July 2024 333
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oliveira, Aline Gomes de Mello de, Melo, Lauro, Gomes, Daniela Betzler Cardoso, Peixoto, Raquel Silva, Leite, Deborah Catharine de Assis, Leite, Selma Gomes Ferreira, Colares, Luciléia Granhen Tavares, Miguel, Marco Antônio Lemos
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology v.22 2019
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 22, Article number: e2018097, Published: 20 MAY 2019
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 22, Article number: e2018097, Published: 20 MAY 2019
Resumo O objetivo deste estudo foi avaliar as condições higiênico-sanitárias e o perfil da comunidade microbiana dos utensílios e das mesas de um serviço de alimentação localizado no município do Rio de Janeiro. A caracterização do process
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ac9a2f53254de750c86f33ccb2eaba66
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232019000100600
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232019000100600
Autor:
Rachid Caio TCC, Piccolo Marisa C, Leite Deborah Catharine A, Balieiro Fabiano C, Coutinho Heitor Luiz C, van Elsas Jan, Peixoto Raquel S, Rosado Alexandre S
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 12, Iss 1, p 170 (2012)
Abstract Background Sugarcane cultivation plays an important role in Brazilian economy, and it is expanding fast, mainly due to the increasing demand for ethanol production. In order to understand the impact of sugarcane cultivation and management, w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4304709f5fa44b6a862771d638274f36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.